Speciaal in samenwerking met dierenartsen heeft Calibra droog- en natvoer ontwikkeld voor honden. Al het voer is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, die ook geschikt zijn voor viervoeters met een voedselintolerantie of een gevoelige spijsvertering. Voor honden zijn er vier specifieke soorten voedingslijnen ontstaan, die afgestemd zijn op de voedingsbehoefte van uw hond:

  • Veterinary Diets
  • Expert Nutrition
  • Grain Free
  • Hypoallergenic

 

Voor honden met gezondheidsproblemen

 

Speciaal voor honden met gezondheidsproblemen heeft Calibra verschillende soorten droog- en natvoedingen. Deze voedingen van Calibra Veterinary Diets zijn speciaal samengesteld voor honden met gezondheidskwalen. Denk bijvoorbeeld aan honden met blaasgruis, diabetes of aandoeningen aan de urinewegen. Heeft uw hond bijvoorbeeld last van diabetes of overgewicht? Dan is de Calibra Dog Veterinary Diets – Diabetes & Obesity een geschikte voeding voor uw viervoeter.

 

Voor specifieke behoeftes

 

Speciaal voor honden met specifieke behoeftes is er droogvoer van Calibra Expert Nutrition. Deze hypoallergene voedingen zijn er voor gevoelige honden, maar ook actievere honden of juist voor viervoeters die meer aandacht kunnen gebruiken aan hun gebit. Voor honden met een gevoelige spijsvertering is er de Calibra Dog Expert Nutrition Sensitive. Ook is er voor honden die juist wat meer moeite hebben met bewegen de Calibra Dog Expert Nutrition Mobility. Voor honden die juist veel bewegen is er de Calibra Dog Expert Nutrion Energie.

 

Graanvrije voeding

 

Calibra heeft ook speciale graanvrije voedingen voor honden in alle groottes en leeftijden. Deze voeding is zeer geschikt voor honden die gevoelig reageren op granen. Buiten dat dit droogvoer graanvrij is, is het ook hypoallergeen. Het voer draagt bij aan een gezonde huid en vacht en ondersteunt een gevoelig maag-en darmstelsel. De meeste voedingen bevatten als hoofdingrediënten zalm of eend in combinatie met aardappel.

 

Hypoallergene voeding

 

Ook heeft Calibra de speciale voedingslijn Calibra Hypoallergenic. Deze hypoallergene voeding kan de hele levenscyclus gegeven worden. Speciaal voor de allerkleinste viervoeters is er de Calibra Dog Hypoallergenic Starter & Puppy. Deze voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen die uw pup nodig heeft om gezond op te kunnen groeien. Daarna kunt u overstappen op de Calibra dog Hypoallergenic Junior. Als uw viervoeter volwassen wordt, kunt u overgaan op Calibra Dog Hypoallergenic Free Adult. Is uw viervoeter inmiddels senior? Dan kunt u die voorzien van de juiste voeding met Calibra Dog Hypoallergenic Free Senior. De voedingen van junior, adult en senior zijn verkrijgbaar voor verschillende groottes, zodat uw hond de juiste voedingstoffen binnenkrijgt.

 

 

 

 

 

 

Dierenarts
Greet Pouders

Koning Boudewijnstraat  73
3920 Lommel - België

Stratenplan

Gsm: 0497/70.24. 26
BTW BE0821.997.202

Stuur een email

Raadpleging:

enkel op afspraak

 

Online afspraak

 

Afhalen van medicatie & voeding:

maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag:
tss 9u00 & 16u30
woensdag:
tss 9u00 & 14u00